vrijdag 7 oktober 2011

Goedgemutste Breicampagne

Afgelopen week zag ik een hele leuke reclame op de televisie. Deze ging over de Goedgemutste Breicampagne van Innocent Smoothies

Wat is de Goedgemutste Breicampagne?
De Goedgemutste Breicampagne is een actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Nationaal OuderenFonds. Deze organiseren van het ingezamelde geld kerstdiners voor eenzame ouderen. 

En hoe gaan ze dat dan doen?
In november zetten de mensen van Innocent Smoothies op al hun kleine flesjes een klein wollen mutsje. Voor elke verkochte gemutste smoothie doneren ze 20 cent aan de kerstdiners van het Nationaal OuderenFonds. 

Leuk! Maar wat kunnen wij doen om te helpen? 
Heel makkelijk! Door zelf ook mutsjes te breien. En de gebreide mutsjes voor 15 oktober 2011 op te sturen naar Innocent Smoothies.


Als je zelf niet kan breien, geen paniek! Op de site staat een hele duidelijke uitleg over hoe je moet breien. En er is zelfs een gebruiksaanwijzing. Met hierin patronen voor beginnende breiers, gevorderden een voor de modebewuste breiers onder ons. 


 


Leuke actie dus! Ik heb nog tassen vol met wol en ga lekker breien. Als jullie dat ook doen help je het Nationaal OuderenFonds met het organiseren van kerstdiners voor eenzame ouderen. Gewoon doen dus!

Ik ben benieuwd naar jullie creaties. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten