dinsdag 17 april 2012

Weer terug

Ik zag net dat het ruim een maand geleden is dat ik voor het laatst een bericht heb geplaatst. Eigenlijk niet normaal dus. 
Dat het zolang heeft geduurd valt te wijten aan het feit dat ik last had van een totaal gebrek aan inspiratie. En qua shop even het gevoel kwijt was welke richting ik op wilde. 
Verder is het hier thuis een tijdje onrustig geweest. Hier zal ik op dit moment niet verder op ingaan, maar hoop dit later verder uit te kunnen leggen. 

Maar goed, puntje inspiratie. Deze heb ik weer gevonden en ik heb een aantal leuke producten gevonden voor de winkel. Vandaag zal ik alles op de foto zetten en in de loop van de week alles toevoegen op de site. 

Liberty Homemade

Een van de boeken die gisteren zijn binnengekomen is die van Liberty Homemade. Ik ben een enorme fan van het warenhuis Liberty in Londen. Afgelopen jaar is mijn moeder naar Londen geweest en heeft voor mij als cadeautje een roze etui van Liberty meegenomen. Omdat ik bang ben deze te beschadigen zit ie nog steeds in het paarse tasje waarin ik heb heb gekregen. 

Behalve artikelen als sieraden, tassen, kleding, make up enz. Verkoopt Liberty ook prachtige stoffen.
Onderstaande stoffen zijn ontworpen door Tana Lawn. Ik hoop dit jaar nog een paar dagen naar Londen te gaan. En zorg dat er dan genoeg geld op de bankrekening staat, want dat heb je wel nodig als je gaat shoppen bij Liberty. Voorbeeld: bovenstaande stoffen kosten ongeveer 25 euro per meter. 

Ik ga nu snel verder met mijn klusjes en beloof deze keer niet zolang op me te laten wachten. 

1 opmerking:

  1. Oooh, heerlijk winkelen in Londen!
    Zeker niet goedkoop, maar wel iets om thuis nog van na te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen