maandag 10 september 2012

Weer terug 2

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor zijn lieve mailtjes en berichtjes. 
Het is al weer even geleden sinds ik wat van me heb laten horen (zag net dat mijn laatste bericht van 17 april was) en ook mijn werkzaamheden voor de webshop hebben een tijdje stilgelegen. 

Om bij het begin te beginnen zal ik wat vertellen over mijn leven en wat mij verder zoal bezighoudt. 
Zoals veel mensen inmiddels wel weten heet ik Bianca Brenters en ben ik 32 jaar oud. Dit jaar ben ik 3 jaar getrouwd met Arie en samen wonen we met 2 honden en 7 katten op een melkveehouderij in Meedhuizen. Dit voorjaar hebben we besloten om ons bedrijf te verkopen. 

Ons uitzicht vanuit de woonkamer
Bartje en Pipo
Kalfje in de tuin
Naar huis om te melken
Dit was een zwaar en vooral moeilijk besluit. De afgelopen maanden zijn we vooral bezig geweest met allerlei zaken rondom de verkoop van ons bedrijf. Het inlichten van familie, vrienden, buren, collega's enz. Makelaars over de vloer voor de verkoop van het bedrijf en eventuele kopers. Zelf opzoek naar nieuwe woonruimte. Met hierin belangrijke vragen als, waar willen we wonen, willen we een oud huis, nieuwbouw, in de stad of toch op het platteland, enz.

De zomer zijn we goed doorgekomen en inmiddels hebben we weer zin in een nieuw avontuur. Afgelopen Kerst heb ik een prachtige camera van mijn Lief gekregen en deze komt goed van pas bij het maken van foto's van ons erf, de boerderij en dames. Best een raar idee dat dit misschien de laatste zomer is op dit prachtige plekje. 

Goed, nu weten jullie een beetje wat mij de afgelopen maanden heeft bezig gehouden. Deze week ben ik van plan een paar nieuwe boeken toe te voegen in de webshop. Ik ben nog een beetje zoekende naar nieuwe leuke dingetjes. Maar heb vol op ideeen. 

Bianca

1 opmerking:

  1. Wat een beslissing hebben jullie genomen, dat zal best moeilijk zijn. Best wel moeilijk allemaal, nieuwe woonruimte waar en hoe, en afscheid nemen van de boerderij met de dieren.
    Heel veel sterkte de komende tijd, hoop dat jullie een leuke stek vinden en de boerderij snel kunnen verkopen.
    Groetjes van Bregit

    BeantwoordenVerwijderen