donderdag 24 november 2011

Solidariteitsbal

Van "blog vriendin" Wieke van Keulen kreeg ik het verzoek om deze geweldige actie onder de aandacht te brengen. Tijdens de Kreadoe had ik het ontwerp voor deze solidariteitsbal al gezien. En het doel van deze actie is natuurlijk super.

Solidariteitsbal - Kerstbal
Arne & Carlos van het boek "Kerstballen breien met Arne & Carlos " roepen iedereen in Nederland op om een solidariteitsbal te breien ter gelegenheid van de Wereld Aids Dag op donderdag 1 december 2011. Help mee om in Nederland minimaal 1.000 kerstballen te breien en daarmee geld in te zamelen voor het Aids-fonds Nederland

Steun deze actie.

  1. Brei deze solidariteitsbal - kerstbal.
  2. Geeft op de site "Get the Virus - STOP AIDS NOW" aan dat je mee wilt doen met deze actie en geef aan hoeveel ballen jij denkt te breien of verzamelen. 
  3. Verkoop de ballen voor 5 euro per stuk en stort het geld via de link "Get the Virus - STOP AIDS NOW".
  4. Je mag de ballen ook opsturen naar: Wieke van Keulen, Thomsonlaan 28, 2014 TT Haarlem
  5.  Op de link van "Get the Virus - STOP AIDS NOW" en op de blog van Wieke van Keulen kun je de status van deze actie volgen.
  6. Voor verder informatie: wieke@4ourdream.nl.

Solidariteitsbal

Ik heb mijn eerste bal bijna klaar. En stoom nu door naar de volgende.

1 opmerking:

  1. Dank je wel voor het plaatsen van deze oproep. Daar ben ik reuzeblij mee; en wat leuk dat je eerste bal al af is. Ik krijg geen foto te zien; ik zie een wit vlak en wat ik ook probeer er komt geen bal in beeld. Maar hij is vast mooi en je maakt het aids-fonds er super blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen