zondag 4 december 2011

Arne & Carlos Actie

Sinds deze week ben ik te vinden bij de Nieuwe shops van Flavourites! En daar ben ik natuurlijk heel trots op!
Ik weet niet of jullie de site van Flavourites kennen, maar ga er snel kijken! Je vind er de leukste webshops vol originele ideeen voor de feestdagen. Het is te laat voor Sinterklaas cadeautjes, maar voor de mensen onder ons die wat aan Kerst doen, ga vooral kijken!

Mijn favourite webshops zijn die van De Geranium, Mies en Moos en Een nieuw avontuur.
Hartje bij De Geranium
Dit is een van mijn favouriten bij De Geranium. Ze verkopen heel veel leuke DIY pakketjes met vilt. Deze Hartjes zijn heel leuk voor in de kerstboom of als sleutelhanger. En heel makkelijk om zelf te maken. 
speldenkussen-in-kop&schotel
Speldenkussen bij Mies en Moos
Wat vind je hiervan? Ik heb het speldenkussen pakket gekocht tijdens de Kreadoe. Het vilten is zo makkelijk! En zo leuk! Vilten werkt trouwens ook heel erg kalmerend als je wat agressie of frustraties kwijt moet. Geloof me maar, ik spreek uit ervaring!

Dot - Masking Tape
Masking tape van Een nieuw avontuur

PomPoms van Een nieuw avontuur
Als laatste een webshop waarvan ik echt zo hebberig (!!!!!) wordt. Eigenlijk wil ik alles wel hebben wat Martine verkoopt in haar winkel. En binnenkort ga ik weer even een mega order plaatsen voor wat leuke kerstcadeautjes voor mijn nichtjes. Maar wat moet ik nu kiezen???? Lastig al die keuzes!

Wat ik trouwens ook nog even wil vermelden is dat de winkel van Martine gevestigd is in Aduard in de provicie Groningen. Dezelfde provincie als waar ik woon! Hoezo Groningen loopt een beetje achter???!!!  Martine heeft al een aantal keren in bladen gestaan als de 101 Woonideeen, Flow en Knip mode. Deze kleine Papier fabriek heeft grootse plannen! Dus hou haar in de gaten.


Behalve drukte en opwinding over mijn Flavourites avontuur ben ik opzoek gegaan naar wat nieuwe producten voor in de shop. Natuurlijk zijn we dol op Arne & Carlos, maar na de feestdagen is het tijd voor wat anders. Dus ben ik opzoek naar nieuwe dingen en ideeen.

En zo kom ik bij de verklaring van de titel van dit bericht. Wat vind jij op dit moment leuk om te doen? Alles kan, breien, borduren, vilten, haken enz. Ik ben benieuwd naar jullie meningen en ideen. Onder de inzenders verloot ik een 2 wol pakketen met Rauma wol.

Dus plaats je opmerking voor uiterlijk vrijdag 16 december onder dit bericht en wie weet ontvang jij wel een leuke prijs.

3 opmerkingen:

 1. ik ben nu helemaal in de ban van kerstballen breien en daar ga ik voorlopig nog mee verder en ik vind haken van amigurumi ook heel leuk maar vind steeds meer dingen die ik ook nog wil maken zoals iets van vilt zoals die hartjes erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op haken, zo heerlijk ontspannend en sinds kort heb ik het kaartjes maken ontdekt. Met allerlei leuke freubeldingen een kaart in elkaar plakken, kan ik ook mijn haakfrutsels weer voor gebruiken.
  Maar nu even geen tijd, alleen met kerst in de winkel bezig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Bianca, aangezien de pakketten van Arne&Carlos zo goed lopen is het misschien een idee om bij leuke handwerkboeken pakketten samen te stellen. Ik denk dat je je hiermee kan onderscheiden.Het is natuurlijk de kunst om de leuke en goedlopende handwerkboeken eruit te pikken en daar een leuk pakket bij te maken.
  Als je denkt dat je klanten ook engelstalige boeken willen kopen kan je in het Britse handwerkblad Mollie makes kijken daar staan iedere maand nieuwe hippe handwerkboeken in.
  Bedankt voor het berichtje over de kop&schotel van Mies&Moos.

  BeantwoordenVerwijderen