dinsdag 24 januari 2012

Werkplek

Vandaag heb ik een nieuwe voorraad wol van Rauma binnengekregen. En tussen het verwerken van de laatste bestellingen, het plaatsen van nieuwe bestellingen en het assembleren van mijn nieuwe project (hierover trouwens binnenkort meer) heb ik nog even tijd om weg te dromen bij de ideale werkplek.

Nu moeten jullie me niet verkeerd begrijpen, ik ben een tevreden vrouw, want ik heb mijn eigen werkplek / kantoor. Alleen begint het steeds meer op een magazijn te lijken inplaats van een werkplek. Door alle voorraad die zich steeds verder opstapelt heb ik alleen nog een relatief kleine werkplek waar in aan mijn geliefde iMac kan werken. Verder is het allemaal voorraad, bestellingen en administratie. 
Ik zou jullie graag een foto willen laten zien, maar bewaar dat voor een andere keer. Binnenkort gaan we namelijk een echte voorraad kast maken voor alle voorraden en heb ik mijn kantoor en werkplek weer terug! Rust in de chaos! 

Tegen die tijd zal ik wel wat leuke foto's plaatsen met het resultaat van voor en na de opruiming. 

Op de site van All people quilt vond ik trouwens deze leuke plaatjes. Misschien is het wat voor de mensen die iets minder ruim behuisd zijn.Zo heb je al je spulletjes bij elkaar en neemt het relatief weinig ruimte in beslag. Volgens mij hebben ze voor het kastje op het eerste plaatje een keukentrolley gebruikt. 

Stilletjes is dit toch ook wel een beetje een droom van mij, alles zo mooi opgeruimd. Denk dat ik daar ook maar wat beter om moet gaan denken. Hier is alles vaak een paar dagen netjes om vervolgens weer  in een georganiseerde puinzooi te veranderen.

Nog even de laatste bestellingen afronden en dan met de beentjes omhoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten